Събират средства за млада жена, чийто дом изгоря в царевското село Велика

0
169
Пожар
Пожар. Снимка: Facebook, Доника Тинтонова

Моника Желева от царевското село Велика се нуждае от подкрепа, след като домът ѝ бе почти напълно унищожен от пожар преди дни. Огънят е тръгнал от печка с дърва и само за няколко минути е обхванал целия втори етаж на къщата.

Двете стаи и цялата покъщнина в тях са изгорели в пламъците, а на места таванът е пропаднал. Необходим е спешен ремонт, за да можe домът отново да стане обитаем.

Моника има нужда най-вече от дрехи с размер „М“ и обувки номер 38. Необходимо е още ново обзавеждане – легло, гардероб, маса, столове, диван, телевизор, спално бельо, възглавница и завивки. Дарения се приемат на банкова сметка, като парите ще бъдат използвани за ремонт на стаите, тавана и за поставяне на нова дограма

В кампанията вече се включиха добри хора от областта, които изпратиха вещи от първа необходимост, финансови средства и морална подкрепа на пострадалата жена. 

„Нямам думи с който да опиша как се чувствам. Благодаря от сърце на всички, които ми помагат! Нека Бог върне на всеки от Вас добрините, които правите“, написа Моника във Facebook.

Дрехи, обувки, принадлежности и средства може да изпратите до офисите на „Спиди“ и „Еконт“ в Царево за Моника Желева.

Сметката, на която можете да дарите пари е:
BG93UNCR70001523639088
Monika Zheleva
0882979099 (контакт с нея и Whatsapp)
0896607962 (само за Viber)

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments