С неформални срещи на по чаша вино: Туристическият бизнес и министър Димитров изпратиха годината

0
19
Министър Димитров и представители на туризма
Министър Димитров и представители на туризма. Снимка: МТ

В последните 2 работни дни на отиващата си 2022 г. туристическият министър д-р Илин Димитров се срещна неформално с бизнеса във Варна и Бургас. На чаша вино, с мисъл за свършеното през годината и с надеждата за една по-успешна за българския туризъм 2023 година министър Димитров и представители на основните местни туристически организации обмениха идеи и обсъдиха проблемите и предизвикателствата, с които са се сблъскали през изминалите месеци и по които предстои да работят през идните.

От бранша изразиха удовлетворение от свършеното досега, отправиха препоръките си и споделиха вижданията си по най-наболелите и актуални въпроси.

Министър Димитров отчете направеното през 5-те месеца на служебното правителство и изрази готовността си да продължи да работи в името на каузата на българския туризъм.

Сред приоритетите си той отново обърна внимание на активната, целенасочена и адекватна реклама на дестинацията по пазари. Министърът подчерта общата отговорност на всички – държавна власт и представители на сектора, да продължат да работят в синхрон за утвърждаването на имиджа на България, чрез изтъкване на добрите практики, показване на позитивни новини и активна работа на всеки един в неговото собствено поле.

В следващите месеци подобни неформални събития с акцент върху туризма ще бъдат организирани и в останалите области у нас.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments