Родолюбците от Национална съпротива с нова мотивационна песен

0
320
Снимка: Национална съпротива
Снимка: Национална съпротива

На днешния ден, който е национален празник на България, родолюбците от известната организация „Национална съпротива“ публикуваха новата си песен „Спорт срещу порока!“.

Песента е насочена предимно към младите и чрез нея искат да ги мотивират да спортуват, да обичат Родината българска и да не се поддават на пороци като наркотиците.

Лидерът на „Национална съпротива“ българинът Благовест Асенов-Благо желае песента да достигне до колкото може повече млади хора, за да последват добрия пример на спорта, а не този на порока.

По повод днешния Ден на независимостта на България, думите на Благо са кратки, но отправят изключително ясно послание:

„Нека помним и почитаме великите, и славни дела на дедите си, но най-важното е да им подражаваме, защото иначе бихме били просто едни лицемери и мерзавци!“

От Искра.бг припомняме, че „Национална съпротива“ има собствен спортен клуб и място за трениране, където се провеждат тренировки по бокс, кикбокс и ММА. Клубът участва в различни турнири, а състезателите печелят медали, защото треньорите са изключително добри и определено си разбират от работата.

Който желае да се запише да спортува в клуба на родолюбците, може да ги потърси в социалните мрежи или да се свърже с редакцията на Искра.бг.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments