Рецидивист буйства в дома си, униформените намериха дрога и го настаниха в Психиатричното отделение на МБАЛ-Лом

0
222
Полицейски патрулен автомобил, полиция
Полицейски патрулен автомобил, полиция. Снимка: Искра.бг, Архив

Наркотици са били иззети от дома на рецидивист в Лом, а той е бил настанен в Психиатрично отделение на МБАЛ-Лом, съобщиха от полицията.

Сигнал е получен около 10:00 часа вчера в Районното управление в Лом. Жена съобщила, че 35-годишният й син, който злоупотребява с наркотици, е агресивен, буйства и чупи покъщнината.

На място е изпратен дежурен автопатрул на група за „Охрана на обществения ред“ на РУ-Лом, които задържали мъжа в едно от помещенията на къщата.

На маса в жилището служителите установили суха зелена листна маса. На място незабавно е била изпратена дежурна оперативна група. При извършените
процесуално-следствени действия в имота са били намерени и иззети 53,55 грама канабис, 50,34 грама кетамин и 1 грам амфетамин. Наркотичните вещества са били укрити на различни места в помещенията, в пластмасов съд с цилиндрична форма и в дрехите на задържания.

Поради здравословното му състояние 35-годишният е настанен в психиатрично отделение на МБАЛ-Лом. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал. 3 от НК.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments