Разбиха схема за „платена любов“ в Пловдив

0
226
Полиция, патрулен автомобил
Полиция. Снимка: Искра.бг

Пловдивската полиция разби схема за предоставяне на платени сексуални услуги в града, съобщиха от Областната дирекция на МВР. В центъра са били задържани двама мъже, които са в ареста за 72 часа.

Групата е била разбита в хода на проверка след постъпила оперативна информация. Тя е била извършена на улица „Иван Вазов“. Проверен е бил лек автомобил „Сеат Леон“. В него са пътували 26-годишният Х.И., който е карал колата, и две жени – на 23 и на 28 години. И тримата са от Ботевград. Жените били извикани на различни адреси за предоставяне на платени сексуални услуги, а мъжът е трябвало да осигури транспорта им. И трите лица са били арестувани, а в хода на проведените разпити е била разкрита и самата престъпна схема.

Извършено е било претърсване на апартамент на улица „Тодор Каблешков“. Той е бил използван от 36-годишен мъж с инициали М.Т., който също е от Ботевград. Жилището е било обитавано и от две жени – 19-годишна от Бяла Слатина и 25-годишна от Плевен. Те са предоставяли платени сексуални услуги в апартамента, като клиентите са набирани предимно чрез обяви в сайтове в интернет.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments