Радостин Василев: Хората, които се снимат с Мирослав Тенев от ГЕРБ, умират от страх и има защо

0
643
(от ляво надясно) Бойко Борисов и Мирослав Тенев
(от ляво надясно) Бойко Борисов и Мирослав Тенев. Снимка: Фейсбук

Това е Мирослав Тенев. Той е от ГЕРБ. Това вече е клеймо за цял живот и диагноза.

Спомням си, че Мирослав Тенев беше много активен в социалните мрежи с обидите и подигравки към народни представители от други партии по време на 45 и 46 НС в социалните мрежи. Не е бил народен представител. Сигурен съм, че не познавате Мирослав. И аз не го познавам. Той е съвършено незабележим.

Статус във Фейсбук
Статус във Фейсбук

Според Мирослав, щом си говоря с приятели и колеги пред ресторант, аз „мутрея“. Мирослав не е виновен. Той възприема действителността през призмата на създаденото от неговия лидер разбиране за функциониране на държавата.

Върхушката, с която Мирослав обича да се снима, превърна мутренското поведение в норма, рекетът на бизнеси и хора в дневен ред, опоскването на държавния ресурс за лични цели в закономерност, заплахите и опростачването в разбиране за елитно поведение пред телевизионната камера.

Мирослав не е виновен за нищо. Той е жертва.

За разлика от Мирослав и повечето представители на неговата партия, аз не се притеснявам да се разхождам, аз не се крия и не участвам само в организирани събития във възхвала на падишаха.

Мирослав Танев и другите национални предатели от ГЕРБ
Мирослав Танев и другите национални предатели от ГЕРБ. Снимка: Фейсбук

За разлика от Мирослав, хората, с които са ме снимали, не се занимават с пълнене на шкафчета и колекциониране на златни кюлчета, а със спиране на кранчета и разкриване на престъпни схеми на ГЕРБ. Затова и те са неудобни като мен. Ние не се страхуваме, че ще ни снимат. Ние заставаме с лицата си навсякъде и винаги.

Хората, които се снимат с Мирослав умират от страх и има защо. Неизбежното ще се случи. Хунтата никога няма да се върне на власт.

Битието определя съзнанието.

Източник: Радостин Василев

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments