Радев: Призивите за преврат са слухове!

1
232
Президентът. Снимка: Фейсбук, Румен Радев
Президентът. Снимка: Фейсбук, Румен Радев

„Призивите за преврат са слухове. Винаги съм работил за интересите на България.“

Това заяви президентът Румен Радев, цитиран от „NOVA“. Не пожела да коментира твърденията, но изрази позицията си относно намеренията на народните представители за обмислянето на процедура по импийчмънт.

Изтъкна, че това няма да напълни нито язовирите, нито хладилниците на гражданите. Също няма да увеличи пенсиите на хората. Най-много да напълни площадите, което ще доведе до окончателния крах на управлението.

Подчерта, че не знае как да вярва на премиера, защото си сменя мнението. Единият ден казал, че от декември е свалил доверието си от него. Вчера, че подобно нещо не се е случило и работата върви прекрасно. Струвало му се, че обитаваме държавата на абсурдите.

Коментира също, че по Конституция президентът може да отправя обръщения на каквато тема прецени.

От Искра.бг припомняме, че по-рано тази седмица държавният глава официално сне доверието си от правителството на Бойко Борисов. В специално обръщение към българския народ той обвини кабинета, че не работи в интерес на обществото, което било в остра криза.

Абониране
Известие от
guest
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Десантчик007
Десантчик007
3 години по-рано

Изглежда ,че Радев се упражнява в безпочвено говорене,без никакви аргументи!Нито липсата на вода някъде ,нито отпадъците са по причина предизвикана от сегашното правителство.Чудя се защо не се намери някой,който да го направи на пух и прах!Аз съм инженер с 40 години стаж във всички области на строителството и проектирането му,занимавал съм се и с чистотата в Асеновгеад и от страна на чистещите ,и в Общината като началник отдел!Много поздрави на другаря генерал,но с високопарни думи и назидателен тон ,не се прави инфраструктура и не се пиддържа!А понеже инфеаструктурата включва и не може и без пътища,го моля да не яде асфалт!