Приятелка на Ивана: Класът ѝ се държеше зле с нея, възползваха се от добротата ѝ…

2
2302
Ивана Георгиева
Ивана Георгиева. Снимка: Facebook

Съучениците на изчезналата 17-годишна Ивана Георгиева от Дупница са се държали зле и арогантно с нея. Това сподели пред „БНТ’ нейна позната от училището, с която са били близки.

Ивана изчезна от дома си на 22 февруари, а през последните дни в издирването ѝ се включиха много полицаи, доброволци, планински спасители и горски служители.

Според Вероника Кирилова именно лошото отношение на съучениците ѝ е пряко  свързано с изчезването на тийнейджърката.

„Тя е изключително добро момиче, наивна и всички се възползваха от нейната доброта, качваха ѝ се на главата. Тя е по-притеснителна. Познавам я, контактувала съм с нея, това не е човек с проблеми“. 

До 17:00 часа днес са обходени около 600 декара район около Дупница, включително крайпътни дерета и места, на които Ивана би могла да се скрие. Повече от 150 полицаи участват в издирването, а в него се включиха и горски спасители с високопроходима техника. 

Абониране
Известие от
guest

2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Биляна
Биляна
1 месец по-рано

Колко са жестоки понякога тинейджърите, когато помъдреят жестоко ще съжаляват.
Вие, които се държите лошо с някои съученици, давате ли си сметка родителите на този съученик как се чувства. И вие ще станете родители, ще разберете

matrix
matrix
1 месец по-рано
Reply to  Биляна

По-интересно беше поведението на кмета.Започна да се вживява в ролята на съдия, следовател и разузнавач едновременно. Тоя смешник първо обвини учителите и директора и започва да им търси отговорност.Разбрах, че тоя човек е просто един политик- идиот, който никога не е стъпвал в училище (говоря за съвременното училище). Би ли могъл да обясни, точно какъв инструментариума, на базата на който, учителите могат да въздействат върху учениците защото такъв не съществува и никой не познава такава форма и инструменти за въздействие. Влезте в tiktok и ще видите колко много ученици са на live включени по време на часовете! Влезте и попитайте… Прочети още »