При спецакция срещу дрогата: Задържани са четирима мъж от Велико Търново и Горна Оряховица

0
888
Арест
Арест. Снимка: МВР

Наркотични вещества иззеха служители на ОДМВР – Велико Търново при спецакция срещу дрогата, съобщават от полицията.

Вчера в хода на проведена специализирана полицейска операция за противодействие на държането и разпространението на наркотични вещества е била извършена проверка в жилище в областния град, обитавано от 32-годишен мъж.

Намерени и иззети са около 10 грама листна маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана, около 2 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин, бутилки с неопределена към момента течност и червен прах, опаковки от лекарства, колба и електронна везна.

В жилището са хванаи и трима мъже и жена на възраст между 25-37 години от Велико Търново и Горна Оряховица. При последвал личен обиск е намерена още марихуана. Тримата мъже са задържани с полицейски мерки до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.

В хода на същата операция е извършена проверка и на адрес в село Присово, обитаван от 25-годишен мъж. В двора на имота е намерен плик, съдържащ около 30 грама растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок от едно денонощие. По двата случая са започнати досъдебни производства.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments