Президентът ще приеме БСП за връщане на мандата във вторник

0
30
Корнелия Нинова и Румен Радев
Корнелия Нинова и Румен Радев. Снимка: БТА

Президентът Румен Радев ще приеме „БСП за България“ на „Дондуков“ 2 във вторник в 10:00 часа, съобщиха от Президентството. Тогава кандидатът на социалистите за министър-председател ще върне на държавния глава третия и последен проучвателен мандат за съставяне на правителство. 

Малко по-рано от БСП обявиха на брифинг, че в понеделник ще върнат мандата на президента Румен Радев. Но се оказа, че това ще се случи ден по-късно. 

„Отнасяме се изключително отговорно към тази задача. Изведохме най-важните приоритети за България и български народ в тези кризи. Това са приоритети, които съществуват в програмите на всички партии, тоест търсехме това, което да ни обедини,а не това, което да ни разделя. Търсихме решения за излизане от кризите и най-вече от политическата криза. Подходихме различно – поканихме всички лидери на парламентарно представените партии на разговор. Някои от тях се отзоваха. Други решиха да не участват. Това е техен избор, макар че поражда много въпроси“, посочи пред медиите лидерът на социалистите Корнелия Нинова.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments