Престрелки от парламентарната трибуна: Искрен Митев от ПП с обвинения към Михайлова от „Възраждане“

0
91
Депутати
Депутати. Снимка: Народно събрание, Архив

Престрелки от парламентарната трибуна. Депутатът Искрен Митев от ПП-ДБ нападна Искра Михайлова от „Възраждане“ заради вчерашния запис по време на срещата на миньори и енергетици с властта.

„Това, което стана ясно от тази среща е, че протестиращите дойдоха с 6 точки. Три от тях бяха приети 1:1, три от тях бяха допълнени по начин, по който да отговарят на всички граници, които се поставят във възможностите за преговори с ЕК и ЕС, и всички, които бяха на тази среща не им прави чест днес да се изказват, че този документ е празен. Само една точка не беше приета от миньорите, всички останали точки бяха приети единодушно, така че г-жо Михайлова, г-жо кандидат за кмет на Стара Загора. Когато говорите, че този документ няма никаква стойност – вие обиждате всички хора, които бяха на това заседание. Истината е, г-жо Михайлова, че вие дойдохте на срещата вчера, за да снимате, а не, за да решите проблемите на хората, а за да решите своите собствени, които са да станете общински съветник в Стара Загора или кмет. Единственото, което може да осигури вашата победа там е тези хора да бъдат боси, бедни, гладни и протестиращи!“, категорично заяви Искрен Митев, предадоха от „Фокус“.

Михайлова от своя страна не замълча и излезе да отвърне на удара:

„Моля, народните представители от Старозагорска област от ПП да обяснят на своя колега Искрен Митев, че миньорите са основно от Гълъбово и Раднево, а не от Стара Загора. Това, което изляхте в момента, беше абсолютно неуместно.“

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments