Представители на съдебната власт и адвокати ще дискутират новата роля на адвокатурата

0
68
Съдебна палата
Съдебна палата в София. Снимка: Архив

Представители на съдебната власт и адвокати ще дискутират новата роля на адвокатурата, която се обуславя от промените в Закона за медиацията. От Висшия съдебен съвет /ВСС/ ще проведат поредица от срещи, които ще бъдат на тема: „Промени в Закона за медиацията – новата роля на адвокатурата“.

Първите три от тях ще се проведат в Бургас, Стара Загора и Пловдив, съответно на 15, 16 и 17 март. Целта на срещите е да бъде обсъден институтът на съдебната медиация и да бъдат дискутирани всички въпроси по създаването на съдебните центрове за медиация, ролята на съдебните медиатори и адвокатите с оглед промените в Закона за изменение и допълнение на Закона за медиацията.

Срещата с Адвокатска колегия – Стара Загора ще се проведе от 10:30 часа на 16.03.2023 г. в Залата на колегията, съответно в Стара Загора, ул. „Пазарска“ № 35, вход от север.

На 15.03.2023 г. от 14:00 часа в зала № 2 на Съдебната палата в Бургас, на ул. „Александровска“ № 101 ще се състои форумът с Адвокатска колегия – Бургас.

Срещата с Адвокатска колегия – Пловдив е насрочена за 17.03.2023 г. от 14:00 часа в Кинозалата на Съдебната палата в Пловдив, бул. „Шести септември“ № 167.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments