ПП „Средна европейска класа“ се регистрира в ОИК-Бургас за местните избори

0
17
Регистрация
Регистрация. Снимка: ПП "СЕК"

ПП „Средна европейска класа“ /СЕК/ официално се регистрира в Общинската избирателна комисия /ОИК/-Бургас за участие в местните избори.

По този начин отпадат всички въпросителни около начина за явяване на местния вот на 29 октомври.

От ръководството на ПП СЕК отново заявиха пълната си подкрепа към Константин Бачийски като кандидат за кмет на Община Бургас.

Регистрация
Регистрация. Снимка: ПП „СЕК“

„Това е единствената реална и морална алтернатива на досегашния модел на управление в града и общината и единственият кандидат, който предлага на хората реален план за икономическо развитие на Бургас. Неслучайно социолозите прогнозират балотаж в Бургас между изхабения кмет и от години най-последователния му опонент в лицето на Бачийски. Повече от ясно е, че в Бургас интригата за кметския пост е жива за пръв път от десетилетие“, коментира зам. председателят на партията Стоян Царев.

От ПП „Средна европейска класа“ демонстрираха за пореден път увереност в авторитета и тежестта на партията със заявката да регистрират свои кандидати за кметове и общински съветници и в други общини от Бургаска област и в страната.
Според ръководството на партията до дни предстои и обявяването на състава на листата с кандидати за общински съветници в Бургас.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments