ПП: „Демократична България“ изразиха готовност за преговори

0
48
"Продължаваме промяната". Снимка: Facebook

„Демократична България“ изразиха готовност за преговори, заяви Николай Събев от „Продължаваме промяната“ /ПП/. Той коментира пред „bTV“:

„Още вчера са започнали разговорите на „Продължаваме промяната“ с ДБ и Христо Иванов. Те изразиха готовност да преговаряме.

Събев уточни, че преговори ще се проведат както с БСП, така и с „Има такъв народ“ /ИТН/. По думите му още не се е обсъждало дали има съгласие от тяхна страна премиер да е Кирил Петков. Той уточни, че най-вероятно ще участва в транспортната комисия, като има предложение да е министър на транспорта. Събев обясни:

Нашият подход е, че искаме да имаме ясен план какво ще се прави в следващите 4 години. След като имаме споразумение с коалиционните партньори по политиките, ще седнем да кажем кой е най-добър, за да може да ги изпълнява, като те ще могат да се обсъждат.“

Според Николай Събев за промяната е от изключително значение Румен Радев да остане държавен глава още един мандат. Той разясни:

Ние считаме, че е важно Радев да продължи следващия мандат като президент, защото ще можем да осъществим промяната категорично.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments