Посред бял ден в Самоков: Известен бизнесмен от града е потрошен от бой заради жена

0
1124
Побой в Самоков
Побой в Самоков. Снимка: Скрийншот от видео

В Самоков се разгоря конфликт, който доведе до сериозни обвинения и физическо насилие. Христо Гуцалски, син на известен бизнесмен от региона, стана жертва на брутално нападение, което му счупи крака и ръката. Нападението е станало посред бял ден и е било заснето от камери за видеонаблюдение.

Петър Гуцалски разказа, че синът му спрял на улица в града и чакал бизнес партньор. По думите му нападателят Людмил Джелепов отворил вратата на автомобила и започнал да заплашва с убийство.

Обвиненията срещу Христо за домашно насилие идват от семейството на нападателя. Людмил Джелепов твърди, че до нападението се е стигнало след продължителен тормоз над неговата сестра Цветелина, която живее на семейни начала с Гуцалски. Според него Цветелина е била пребивана няколко пъти.

„Повече от месец обикаля в черни дрехи и пистолет на кръста около къщата, в която тя живее с двете й деца, насажда се систематичен страх”, каза Людмил Джелепов пред „NOVA“. Той твърди, че ситуацията е ескалира:

„На 7 април той проследи колата, в която тя се движеше с неин познат, пресече пътя им, спря ги, слезе, зареди пистолет и произведе два изстрела”, добавя Джелепов.

От семейство Гуцалски отричат тези обвинения. Петър Гуцалски заявява, че неговият син е бил спонсор на множество пътувания и лични начинания на Цветелина, и не признава за никакви доказателства за насилие от страна на Христо.

Полицията продължава разследването по случая.

Зверски побой: Мъж преби бившата си приятелка с брадва и я влачи за косата в Търновско

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments