Посред бял ден: Мъж се опита да наръга жена в Поморие

0
3164
Нож
Снимка: Pixabay

Жители на Поморие се страхуват от непредсказуемите действия на свой съгражданин. Възрастният мъж постоянно ги заплашвал, както и работещите в района магазинери.

Случващото се е ескалирало през изминалата седмица, когато посред бял ден и пред свидетели мъжът се е опитал с нож да наръга на улицата преминаваща жена. Ситуацията е била запечатана и от охранителна камера, според която на 25 юли жената е разхождала домашния си любимец. Тя била заплашена до блока на нападателя, че „ще бъде целена с камъни, ако не се махне“.

Поморийката си тръгнала, но подала и сигнал в полицията. Спряла пред дома си, където докато разкаже на свой познат за случилото се, била приближена от мъжа. Той застанал до нея и й казал:

„Повече с теб няма да се разправям.“

Извадил нож и се е опитал да я наръга в корема. Въпреки викове на очевидеца, нападателят тръгнал след жената. Полицейски служители пристигнали и го задържали, сподели съпругът на потърпевшата Милен Недялков пред „NOVA“. По думите му седмица след това, мъжът е освободен.

Недялков коментира, че преди седмица възрастният мъж е заплашил и него, но не му е обърнал внимание. Той добавя, че същият е заплашвал и съседите им: „Тях също ги е страх. Не знаят как да реагират като го видят и се притесняват.“

Милен Недялков смята, че този човек не трябва да бъде на свобода, тъй като е опасен и не трябва да чакат да се случи нещо лошо, за да се вземат мерки.

Същевременно Прокуратурата и полицията са започнали работа по случая.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments