Петров, „Възраждане“: Наши депутати не са опитвали да разбиват вратата на парламента и да пуснат протеста вътре

0
43
Петър Петров
Снимка: Петър Петров, Фейсбук

Политическа партия „Възраждане“ е против посегателството върху журналисти и служители на полицията, НСО и администрацията. Темата коментира депутатът от партията Петър Петров пред журналисти в парламента, цитиран от „24 часа“.

Припомняме, че вчера от „Възраждане“ организираха протест против „Зеления сертификат“ като част от противоепидемичните мерки. По време на демонстрациите бяха ранени 9 служители на МВР, 2-ма бяха арестувани, а представителите на недоволната тълпа нападнаха журналисти.

Петров бе категоричен, че подкрепяната от него политическа формация не трябва да бъде считана за отговорна относно евентуалните провокации, които биха могли да станат факт.

Петър Петров бе категоричен, че лично поема ангажимента на всеки следващ протест да се обърне внимание на защитата на родните медии, тъй като е в интерес на народа те да могат да си вършат спокойно работата.

“Никога депутати на “Възраждане” не са опитвали да разбиват вратата на парламента и да пуснат протеста вътре“, гарантира представителят на партията.

Той каза, че очаква с нетърпение 24 януари, датата, от която народните представители ще трябва да влизат в парламента със „Зелен сертификат“. Няма кой да спре депутатите да си вършат конституционните задължение и те ще могат да влизат дори без нужния документ, допуска Петър Петров.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments