Откараха в Окръжна болница Стефан Димитров, задържан за контрабанда

0
331
УМБАЛ Св. Анна - София
Снимка: УМБАЛ Св. Анна - София

Задържаният за контрабанда Стефан Димитров е откаран в УМБАЛ „Св. Анна“-София АД от следствения арест, предадоха от „NOVA“. Правят му се изследвания в Спешното отделение, потвърдиха от лечебното заведение. Вчера той също е имал оплаквания и е бил изведен от килията и прегледан във ВМА.

„Днес малко преди обед беше приет и прегледан по спешност в СО на УМБАЛ „Св. Анна“-София АД. Мъжът е бил в следствения арест, когато получава оплаквания за проблеми в крайниците, главоболие и световъртеж. Направени са му кръвни изследвания, лумбална пункция и скенер на глава. Допълнително е проведена консултация с невролог и е преценено, че мъжът няма нужда от хоспитализация“, информират от лечебното заведение.

В четвъртък Димитров и бившата шефка на Агенция „Митници“ Петя Банкова обжалваха ареста си, но адвокатката на Банкова не се яви в съда и заседанието пропадна. Ще се гледа на 16 април. Състоянието на баща му Марин Димитров, също обвинен, пък се влоши миналата събота преди заседанието по мерките за неотклонение и беше приет в „Пирогов“.

Николай Денков: Има натиск над главния секретар на МВР, а арестът на Банкова е „скандалът на годината“

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments