Община Ямбол организира търгове за отдаване под наем на 10 обекта в града

0
47
Безистена
Безистена. Снимка: Община Ямбол

Община Ямбол организира търгове с тайно наддаване за отдаване под наем на 10 обекта в града. Те ще се проведат на 30 април, а сред предложенията са помещения, подходящи за търговска дейност в сградата на Безистена, на ул. „Дружба“ №1, на партера на „Жорж Папазов“ №11, в района на Централния кооперативен пазар на площад „Георги Дражев“, както и обществената тоалетна в „Халите“ на старата автогара на „Търговска“ 53.

Освен търговските обекти, Общината отдава под наем още Детския приключенски въжен парк в Градския парк и заслона на Гребната база, които предлагат възможности за развитие на спортни и развлекателни дейности. Отделно, телекомуникационните компании получават възможност да разположат свои съоръжения върху покрива на Народно читалище „Зора-1945“.

Обектите се отдават под наем за срок от 5 години, като процедурата за участие в търговете започва с предоставянето на тръжна документация от 22 до 26 април, след заплащане на такса от 30.00 лева без включен ДДС. Таксата за участие в търга е определена на 20.00 лева без ДДС.

Заинтересованите участници трябва да внесат определения депозит до 16:00 часа на 29 април, оферти се приемат до деня на провеждане на търговете – 30 април.
Всички условия и допълнителна информация относно процедурата ще намерите в официалния сайт на Община Ямбол.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments