Община Стара Загора организира на близо 750 деца и ученици летен лагер в местността „Каваци“ край Созопол

1
601
Летен лагер
Летен лагер. Снимка: Община Стара Загора

От Община Стара Загора организират летен отдих за деца и ученици в местността „Каваци“, край Созопол. Предвидени са 10 смени, които ще се проведат от 1 юли до 30 август в почивна станция „Стара Загора“, обявиха от общината.

Заявки за участие в летния лагер се приемат от образователни институции, спортни и клубове, читалища и други организации до 30 април 2024 г. Те следва да бъдат подадени от съответните институции, които посещава детето/ученикът.

Близо 750 деца и ученици ще имат възможност да се радват на това лятно приключение. Смените ще бъдат организирани съобразно получените заявки за ползване на почивната станция, като ще бъдат потвърждавани по реда на тяхното постъпване, докато не се запълнят всички места.

От отдел „Образование и младежки дейности“ на Общинска администрация уточняват, че за да имат възможност повече деца и ученици да се включат в летния отдих, през 2024 г. са предвидени 10 лагерни смени за период от 7 дни.

Почивната станция предлага удобства на метри от морето, като пясък и свеж въздух, и очаква гостите си от училища, спортни клубове, школи и читалища.

С ценен експонат се сдоби Музеят на коня и конния спорт в Стара Загора

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Община Стара Загора организира на близо 750 деца и учени… […]