Общински съветници и бизнесът дискутират Наредбата за преместваеми обекти в Бургас

0
111
Среща между бизнеса и общинските съветници
Среща между бизнеса и общинските съветници. Снимка: Искра.бг

Представители на малкия и среден бизнес се срещнаха с общински съветници от всички партии, за да дискутират какви промени са нужни да се направят по Наредбата за преместваемите обекти на територията на Бургас, така че тя да бъде работеща и справедлива за лицата, кандидатстващи по нея. Събитието започна в 17:00 часа в голямата зала на местната администрация и на него присъства представителят на „Организация за закрила на българските граждани” /ОЗБГ/ Стефан Петров.

Стефан Петров
Стефан Петров от ОЗБГ. Снимка: Искра.бг

„Идеята на тази среща е да чуем Вас – хората, които реално използват тази наредба, за да видим какво може да се промени.“, уточни в началото на дискусията общинският съветник Иван Иванов, който е сред организаторите й.

Иван Иванов
Иван Иванов. Снимка: Искра.бг

Целта е да се избегне и напрежението, подобно на това, което се породи преди около 2 седмици още от самото кандидатстване, посочи той.

„Знаете, че още се прилага начинът първи по време, което според мен и мои колеги, не е най-работещият вариант. Идеята е тук заедно с вас да чуем и да видим какви предложения бихте направили по тази наредба, за да можем в даден момент да се направят дадени предложения, че да имаме работеща Наредба, която най-вече да е справедлива и вие да сте спокойни, кандидатствайки по нея. На сайта на Общината вече има предложения от господин Дракалиев, който не може да присъства тази вечер, но най-общо е предложение – кандидатстването да бъде чрез търг, в което има логика.“, добави още Иванов.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments