Нови зони за фитнес на открито в Плевен

0
2444
Новите фитнес площадки
Новите фитнес площадки. Община Плевен

Две нови площадки за фитнес на открито бяха монтирани в Плевен по инициатива на Сдружение „Чемпиънс Фактори“. Площадките са разположени на територията на Центъра за социална рехабилитация и интеграция на деца с увреждания на ул. „Даскал Димо№7 и в двора на Държавната финансово-стопанска гимназияИнтелект“ в града. Втората площадка ще може да се ползва свободно в рамките на работния ден не само от учениците в гимназията, но и от хората в квартала.

„Целта е да насърчим младите хора да спортуват и да водят физически активен начин“, заяви Цветан Георгиев от сдружението. В тази връзка е и следващата стъпка от инициатива, а тя е провеждане на безплатни тренировки на новите площадки това лято под ръководството на наши спортисти.

Комбинираните съоръжения за фитнес на открито се състоят от: два лоста на различна височина, двойна успоредка, лост хюмън флаг, шведска стена, u-образна успоредка за кофички и долна преса, успоредка за хора с увреждания, лежанка за коремни преси с възможност за регулиране на височината.

Британски всекидневник: Бургас, Несебър и „Слънчев бряг“ – европейски бюджетни дестинации с красиви плажове

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments