Нормално ли е доказани престъпници да се явяват отново на избори?

1
28
Снимка: Skitterphoto/Pixabay
Снимка: Skitterphoto/Pixabay

Говори, говори, говори…

И години наред все глупости говори. Днес пак се появява по телевизията и продължава да говори, без да казва нищо. Ама сме му свикнали. Той, ако каже нещо, което не е глупост или е съществено, тогава се изумяваме. 

На върха на наглостта му вече се нагледахме и не ни впечатлява. По ще му отива да е в затвора, където всъщност му е мястото и където искат да го видят голяма част от хората. Той обаче дава изявления и обижда останалите. Не че повечето от тях са особено читави, не са. Проблемът е, че:

Крадецът вика „дръжте крадеца“! 

И на същия този крадец и корумпирана личност, която не влага грам мисъл за народа, но ако има извънземни, вече са научили името му и в космоса, заради велики строежи, едни хора с микрофони му дават думата.

Не го питат къде са парите, не го питат за корупционните схеми, които са публично достояние, не търсят отговорност за действията и бездействията му. Не се интересуват защо като служи на народа не си подаде оставката, когато същият този народ му я поиска. Просто му дават да говори, да говори и да говори. 

И сега той се явява на важни за страната ни избори, а онези, които му дават микрофона се правят, че са загубили паметта си. Все пак им е оказал честта да каже някоя друга дума. Преди общуваше само от джипката и през социалните мрежи.

И пак говореше глупости!

И все пак си мисля, че когато се хвърлят толкова пари за една изборна фиеста, кандидатите трябва да се подбират преди да им се позволи изобщо да се явяват като такива пред хората. Знам, че страната ни е богата, доста се открадна и явно има още, щом продължава да се натиска, но всяко нещо трябва да си има мярка.

Извинете, но не може доказани престъпници, да се кандидатират отново на избори!

Абониране
Известие от
guest
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Име
Име
10 месеци по-рано

какъв е проблема? Прокурор Ангел Георгиев, заловен с подкуп, даже го наградиха барабар с Емил Христов. Сами си правеха ОПГта с Подлогата началник на ОДМВР Бургас-Милен Димитров