Наистина ли мъжете са по-добри шофьори от жените?

0
11
Шофьор. Снимка: Пиксабай
Шофьор. Снимка: Пиксабай

Според ново британско проучване жените печелят спора с мъжете за това, кои са по-добри шофьори. Те са също така и много по-надеждни зад волана.

Срещу статистиката не може да се противопоставиш, пишат от „Daily star“. Извадката, направена по желание на Confused, показва, че мъжете са допуснали 79 процента от нарушенията по пътищата в Англия и Уелс. Техният общ брой е 539 хиляди. Почти 25 процента от тях са заради превишена скорост, а вината на жените е в едва 7 процента.

Цифрите сочат, че мъжете, които са подали иск за автомобилна застраховка, са двойно повече от представителите на нежния пол.

Що се отнася до шофьорските изпити, то жените изостават значително. През последната година в Англия и Уелс 1,6 милиона души са били на изпит за придобиване на правоспособност. 55 процента се провалили, като 31 от тях са жени. От взелите книжка още първия път мъжете са 11 процента, а жените – 9.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от