На 19 февруари „БМФ Порт Бургас“ отваря врати за гражданите

0
135
"БМФ Порт Бургас". Снимка: Имидж Едвъртайзинг

„БМФ Порт Бургас“ ЕАД отваря вратите си за бургазлии. На 19 февруари всеки желаещ ще може да посети пристанището, да разгледа Пристанищен терминал „Бургас Изток-2“, да се запознае с построеното от концесионера през изминалите 10 години, с извършените инвестиции в обновяване на инфраструктурата и техниката. Гражданите ще могат да се уверят в безопасността на всички съоръжения на територията на Пристанищен терминал „Бургас Изток-2“. Програмата предвижда още и презентиране на терминалите, стопанисвани от дружеството на територията на пристанище Бургас.

Посещенията ще се извършват при стриктно спазване правилата за вътрешния ред в пристанището, на които целта им е опазване здравето и сигурността на посетителите. След предварително записване гражданите ще бъдат разпределяни на групи от по 5 души. Посещенията ще се извършат между 10:00 и 16:00 часа по предварително уточнен график и след уведомяване на всеки гражданин за точния час на посещението и мястото за влизане в пристанището. Всяка от групите ще бъде придружавана от служители на „БМФ Порт Бургас“ и ще има на разположение 1 час, за да се запознае с дейността на дружеството.

Записването за посещение ще се извършва на телефон 0878 795191 всеки работен ден между 09:00 и 17:00 часа. Желаещите да посетят „БМФ Порт Бургас“ на 19 февруари, ще бъдат очаквани от служители на дружеството пред входа на Пристанище Бургас (до Митница Бургас) на ул. „Княз Александър Батенберг“ №1.

От „БМФ Порт Бургас“ припомнят, че са концесионер на терминал „Бургас Изток-2“ от 2012 г. и на терминал „Бургас Запад“ от 2013 г. Според тях инвестициите, извършени в двата терминала, са довели до бърз темп на развитие и са превърнали бургаския порт в едно от най-значимите черноморски пристанища. Увеличените товарообороти и социалната политика на дружеството оказват положителното си влияние върху националната и регионалната икономика, което изцяло съвпада с интересите на обществеността в Бургас и областта, категорични са от дружеството.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments