На 16 април излиза новата книга на авторката на „50 нюанса сиво“

0
150
Снимка: Ютуб

На 16 април излиза новата книга на авторката на „50 нюанса сиво“ Ерика Леонард Джеймс. Тя е озаглавена „Господинът“ (The Mister), а историята отново е посветена на любовта.

Лондон, 2019 г. Животът е лесен за Максим Тревелян. С добрия си външен вид, аристократични връзки и пари, той никога не е трябвало да работи и рядко си е лягал сам. Но всичко това се променя заради трагедия и Максим наследява благородническата титла, богатството и имотите си на семейството, а с тях и цялата отговорност, която те носят. Това е роля, за която не е подготвен и за която трябва да се бори.

Но най-голямото предизвикателство, пред което е изправен е да се бори с жаждата си по неочаквана, загадъчна жена, която наскоро е пристигнала в Англия, а зад нея има опасно и обезпокоително минало. Успокояваща, красива и музикално надарена, тя е съблазнителна мистерия, а копнежът на Максим по нея се задълбочава в страст, която той не е изпитвал и не се осмелява да назове.

Коя е Алесия Демачи? Може ли Максим да я защити от злото, което я заплашва?

От сърцето на Лондон, през дивия, провинциален Корнуел до мрачните със забранената си красота Балкани, „Господинът“ е въртележка от опасности и страст, които оставят читателите без дъх до последната страница.

Засега критиците са оптимистични и определят „Господинът“ като обещаващ роман. Те допускат, че той може да достигне до успеха на „50 нюанса в сиво“. Въпреки критиките към поредицата, тя донесе на авторката си 95 млн. долара печалба. В сумата не влизат приходите от екранизацията. Засега не е ясно, кога романът ще излезе на български език.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments