Министърът на туризма се срещна в Несебър с председателя на Българската хотелска асоциация

0
3597
Евтим Милошев и Веселин Данев
Министър Евтим Милошев и Веселин Данев. Снимка: Министерство на туризма

По време на посещението си в Несебър и к.к. „Слънчев бряг“ министър Евтим Милошев се срещна с председателя на Българска хотелска асоциация /БХА/ Веселин Данев. Организацията беше учредена на 16 април и обединява усилията на много от големите представители на хотелиерския бранш като част от туристическия сектор в България.

Целта на Българска хотелска асоциация е да насърчава и подпомага развитието и представителството на собствениците на хотели, както и да защитава правата и интересите на членовете си, които съставляват голяма част от туристическия бизнес и легловата база в страната ни.

В Управителния съвет на БХА влизат собственици и представители на редица хотелски вериги у нас – Веселин Данев, Живко Иванов, Венцислав Танчев, Красимира Стоянова, Милко Рушанов, Таня Генева и Росица Венева.

Веселин Данев коментира с министъра актуални въпроси и проблеми, пред които се изправят собствениците на хотели у нас и го запозна с целите и концепцията на организацията.

Данев бе категоричен, че туристическият продукт, който предлагат големите български хотелски вериги и курортни комплекси, е на изключително високо ниво, конкурентен и при много добро съотношение цена-качество. Той съобщи, че възнаграждението на заетите в много от големите хотелски вериги значително надхвърля средното за туристическия бранш в страната.

Министърът заяви готовност да работи активно с всяка организация, която развива сектора и защитава имиджа и интересите на България като престижна туристическа дестинация.

Реплика на Панагюрското златно съкровище е в Бургас

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments