Мъж от Видин е пребит и ограбен край Арчар, защото е шофирал бавно

0
2901
Мариан Маринов
Снимка: Скрийшнот от видео на "bTV"

Мъж от Видин е бил пребит и ограбен, защото е шофирал бавно. Престъплението е било извършено преди броени дни в село Арчар. Той спрял на отбивка край пътя, за да пропусне движещите се зад него тежкотоварни автомобили, но вместо да продължат и те спрели, двама души слезли от камионите и го нападнали. Мъжът е с много травми и в момента се лекува в дома си.

Мариан Маринов и жена му Лиляна са се прибирали към Видин. Той отбил на Арчар, за да пусне колона от тирове, които през цялото време са му сигнализирали. Един от тях продължил в посока „Дунав мост 2“, но двама от шофьорите на другите също спрели. Маринов споделя пред „bTV“:

„Започнаха да псуват, да викат, че сме неграмотни и сме си купили книжки. Получих и удар.“

Травмите му, които се получени на 27 април и досега не са минали.

„В населено място карах, в Арчар покрай циганската махала, там имаше доста прегазени хора, миналата година и дете – там се кара леко. С 20-30 км карах, то има и ограничение. Те пускат тромби да караме по-силно.“

Съпругата му започнала да търси помощ, след нападението на мъжа й. Якето му било скъсано, а телефонътсчупен. Нападателите му откраднали и голяма сума пари – 10 000 лева, както и ключът на автомобила му. Мариан няма спомен как са открили парите, защото е бил в безсъзнание. Те са били изтеглени от банката за закупуване на имот.

Престъплението е било извършено на място, където има видеокамери. В момента записите от тях се намират в прокуратурата. От полицията коментират, че е образувана предварителна проверка, а Районната прокуратура е образувала досъдебно производство.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments