Лакис Тзимкас и Антони Дончев представят в неделя албум с неиздавани творби на маестро Милчо Левиев

0
13
Conversations from the past
Conversations from the past. Снимка: Община Пловдив

Лакис Тзимкас и Антони Дончев ще представят в неделя албум с неиздавани творби на маестро Милчо Ливиев, съобщиха от Община Пловдив. Това е концерт от платформата „Камерна сцена Пловдив“ и ще се състои от 19:00 часа в Culture Hotspot Milcho Leviev – Къща Иван Черноземски на ул. „Цанко Лавренов“ 5 в Стария град.

Дългите беседи, разговорите в любимия Солун и плодовете от дълбокото общуване между двамата артисти, днес са превърнати в малки музикални шедьоври за контрабас и пиано, компилирани в албума „CONVERSATION FROM THE PAST“ – последният проект на гръцкия композитор, аранжор и контрабасист Лакис Тзимкас.

Пиесите от албума звучат в интимен, омиротворяващ музикален и духовен унисон, достижим само от смесването на енергиите на двама истински приятели и гениалният резонанс на техните инструменти. За пореден път, музиката родена от това взаимодействие, идва за да ни дари с безграничния творчески талант на Милчо Левиев и неговия партньор. Ако днес маестрото можеше да посочи артистът, който да го замести в представянето на този проект, името щеше да е само едно – Антони
Дончев.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments