Крайният срок за кандидатстване в Медицинския университет-София наближава: Подайте документите си онлайн

0
86
Жена, лаптоп
Жена, лаптоп. Снимка: Pixabay

Медицински университет /МУ/-София, обяви началото на регистрацията за редовните кандидат-студентски изпити по биология и химия за магистърските специалности “Медицина”, “Дентална медицина” и “Фармация”. Процедурата по регистрация и подаване на документи се извършва изцяло онлайн чрез системата за кандидатстване на университета.

Необходими документи – диплома за завършено средно образование. Такса за участие е 50 лева.

Кандидат-студентите, които желаят да ползват оценките си по биология и химия от предварителните изпити и няма да се явяват на редовните конкурсни изпити на 29 и 30 юни, трябва да подадат документите си онлайн в системата за кандидатстване. Срокът за подаване на документи е от 10 юни до 25 юни до 13:00 часа.

Важно е да се отбележи, че кандидатите, които са положили успешно предварителните изпити, но не подадат документи в регламентирания срок, няма да бъдат включени в класирането.

Процедурата по подаване на документи е изцяло онлайн и изисква регистрация в системата за кандидатстване на МУ-София. Пълна информация за кандидат-студентската кампания, както и за процедурата по подаване на документи, можете да намерите в секция „Прием“ на сайта на МУ-София.

Медицински университет-София предлага възможност на всички желаещи да се включат в кандидат-студентската кампания и да започнат своя път към една от престижните медицински специалности.

Над 1000 ученици участваха в Националния ученически конкурс „Моята паричка“

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments