Кога няма да има вода в столичните квартал „Дружба“ 2 и „Захарна фабрика“?

0
774
Вода
Вода. Снимка: Wikimedia commons

Утре ще бъде спряна водата между 09:00 и 19:00 часа на клиентите, намиращи се между ул. „Кукуш“ и бул. „Сливница“ до ул. 3020 в ж.к. „Захарна фабрика“. Причината – пресвързване на водопровод. Това съобщиха от пресцентъра на „Софийска вода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Кукуш“ срещу 179 ДГ „Синчец“.

На 9 март заради реконструкция на уличен водопровод по ул. „Без име“, се налага спирането на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Конче Вихрогонче“ и бл. 411 в ж.к. „Дружба“ 2.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще има алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес – ул. „Конче Вихрогонче“ пред блок 409.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Уебсайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез sms.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments