Коалицията ВОЛЯ и НФСБ обяви кандидат-депутатите си

0
482

„Коалицията ВОЛЯ и НФСБ има претенцията да представлява патриотизма в България. Този, който работи с видими и конкретни резултати, а не с креслива риторика и веене на знамена. Коалицията е формирана неотдавна. С Марешки сме хора от бизнеса, прагматици. Такива, които могат да си поставят цели и да ги постигат.“

Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов по време на пресконференцията за представяне на листата на коалицията ВОЛЯ и НФСБ. Както Искра.бг вече съобщи водачите в Бургас и във Варна ще бъдат съответно Симеонов и Марешки.

На второ място в листата е вписан общинският съветник от НФСБ и инженер Милен Ненчев от Бургас. Трети е адвокат Момчил Момчилов, експерт по търговско и гражданско право.

Четвърти е химикът Радослав Петков. В миналия мандат той беше общински съветник от гражданската квота на БСП. Станислав Тодоров също попада в листата на патриотичната формация.

„Огнян Цонев. Юрист, фармацевт. Той е скритото оръжие на коалицията, което ще се реализира по време на кампанията.“

Валери Ангелов, Йорданка Симеонова, Денис Йовчев, Ивайло Стаматов и Марияна Лефтерова също са сред кандидат-депутатите на патриотичната коалиция.

По време на пресконференцията Симеонов подчерта, че за нищо не света не би се коалирал с БСП и ДПС. Чуйте още от пресконференцията, на която Симеонов коментира хазартната зависимост у нас и бизнесмена Васил Божков:

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments