Кирил Петков е по-българин от много наши избраници, които превърнаха парламентаризма в посмешище

0
178
Румяна Ченалова
Румяна Ченалова. Снимка: Фейсбук

Днес в сутрешния блок на „БНТ“ Анна Александрова /ГЕРБ-СДС/ ясно посочи истинската причина за сезирането на Конституционния съд по казуса с двойното гражданство на Кирил Петков: „Цялата отговорност е на президента“.

Предстоят президентски избори и резултатът от тях ще бъде определящ за политиката на България да продължи процеса по разрушаване на модела „КОЙ“.

Вярно е, че законът трябва да се прилага еднакво спрямо всички. Но точно ГЕРБ да проявяват принципност и уважение към закона би било смешно, ако не е толкова жалко.

А министър Петков е повече българин от много от т. н. наши избраници, които превърнаха парламентаризма в посмешище. Доказа го с работата си в малкото време с което разполагаше.

Повече българин е от българоубиеца БОРИСОВ, който продаде българските интереси, купувайки рисунки на самолети на неоправдано високи цени и които, когато пристигнат, ще са за музея.

По-българин е от Карадайъ, за когото майка – родина е Турция.

По-българин е от тези, които за два месеца не приеха нито един закон, а се замерваха с обиди и гледаха само назад – в миналото. Не вярвам в способността им да изберат правителство, без да влагат лични интереси и егоистични цели.

Това което се случи в миналото е важно и всяко зло трябва да бъде наказано. Но по- важно е бъдещето… защото България се разпада. И са нужни хора като Кирил Петков.

Това са новите българи – позитивни, целеустремени. Те не хвърлят кал, а вършат работата си. И това е видимо. А нашите български „Авгиеви обори“ ще се разчистват дълго…

Източник: Румяна Ченалова

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments