Кандидатът за президент Росен Миленов: Всички проблеми в България могат да се решат за часове

0
105
Росен Миленов
Снимка: Росен Миленов, Фейсбук

Времето на политическия модел свърши. Сега на ход е редовният българин, онзи, който плаща тежката цена за всички случили се несгоди през последните 30 години. Той трябва да взема решенията и да определя изхода от ситуациите, в които е бил мачкан. Това заяви кандидатът за президент Росен Миленов.

По негови думи зад опонентите му стои подкрепата на редица клиентски организации, политици и партии, „зад нас стоят онези 60%, които не гласуват и с омерзение произнасят думата „политик“.

Пред „БНР“ Миленов заяви, че всички проблеми на България биха могли да бъдат разрешени за часове.

Целите на кандидата и неговите поддръжници са свързани с това всички граждани да бъдат допуснати до управлението на страната чрез президентската институция. Това, включително и изолацията на „това безродно Народно събрание“ може да се случи чрез провеждането на референдуми.

Росен Миленов споделя мнението, че с днешна дата у нас се забелязва един сериозен олигархичен пик, тъй като „всички институции са политизирани“. Към момента среща с държания глава Радев имат „сивите кардинали във всяко министерство“. Лицата на предна позиция, „министърчета и председатели на агенции“, са кукли на конци, категоричен е претендентът за президент.

Той изрази сигурно становището си, че борбата е между „свинете“, тоест Ахмед Доган, Делян Пеевски, Ахмед Доган. На заден план се вижда присъствието на отзад са „хиляди хиени, които ръфат от оглозганото българско тяло, и „скакалците“. По думите на Миленов последните са представителите на новата политическа формация „Продължаваме промяната“.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments