Къде беше намерен изчезналия отново Сашко от Перник: Говори мъжът, който го намери

0
218
Изчезналият Александър
Изчезналият Александър. Снимка: Mario Antonov, Facebook

В събота малкият Сашко от Перник изчезна отново. За щастие този път той беше намерен бързо от мъж, който се казва Дейвид Бегов, предаде „NOVA“. 

Дейвид е бил потърсен от свой приятел, който е полицай. Той знаел, че познава района и го помолил за съдействие. Дейвид веднага се е отзовал и е тръгнал към мястото

Мъжът разказа, че детето се е намирало много далеч от показанията на родителите и на служителите на реда. Той е бил на билото, тоест на 5-6 километра от селото и се е готвил да се прехвърли оттатък Балкана. Ако двамата се бяха разминали, детето е щяло да отиде към Пасарел. 

Когато Сашко е видял мъжът, той се е стреснал. Бегов е спрял своя джип, слязъл е и е започнал да му говори. Дал е му е вода и ябълка, всичко, което е имал в колата си. Мъжът по никакъв начин не се е притеснявал, че жената му и неговото дете също са в джипа. 

Според Дейвид Бегов е голям късмет, че двамата са се засекли, защото е можело да се разминат за секунди. Ако бяхме се забавили с 5-10 минути, можеше да се разминем, каза още той. 

Сребърният медалист от Евровизия 2024 отказа награда от 50 000 евро

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments