Известен треньор по плуване във Велинград уби съпругата и сина си, а след това се самоуби

0
322
Патрулен автомобил, Полиция
Патрулен автомобил, Полиция. Снимка: Искра.бг

Трима души са намерени мъртви във Велинград, съобщиха от полицията в Пазарджик. Екипи на велинградското районно управление под наблюдението на прокуратурата разследват тежкото престъпление, при което са починали членовете от едно семейство.

Сигнал за случая е получен малко преди 10 часа днес от близки на починалите. Те са съобщили за сериозен скандал и викове, идващи от съседно жилище, което е било обитавано от тримата им роднини. Пристигайки на място униформените са установили, че в апартамента са безжизнените трупове на 68-годишен мъж, неговата 58-годишна съпруга и 23-годишният им син, пише „Trafficnews“.

Пристигналити медици само са констатирал смъртта на всички от семейството. Районът незабавно е бил отцепен. Извършен е оглед от дежурната група на велинградското районно управление. В него са участвали експерти от сектор „Научно-техническа лаборатория“ при ОДМВР-Пазарджик и съдебен лекар.

Телата са били транспортирани до отделението по съдебна медицина при МБАЛ-Пазарджик за аутопсия. Работата по изясняване на случилото се продължава от сформирания екип под наблюдението на прокуратурата в областния град.

От полицията съобщиха за „DarikNews“, че починалото семейство е на известния треньор по плуване Велчо Клешков. Според първоначалната информация по време на скандал тази сутрин той е взел нож и е убил жена си и сина си, а след това се е самоубил.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments