Излезе филмът „Златната граница: Капитан Андреево“

0
99
Капитан Андреево - Златната граница
Капитан Андреево – Златната граница. Снимка: Фейсбук

Историята покрай ГКПП „Капитан Андреево“ се превърна в символ на борбата с овладяната държава. Тонова отровна храна е успявала без проблем да стигне до българската трапеза, благодарение на частна фирма, която в продължение на 10 години е допускала това да се случва.

Преди броени часове излезе документалният филм, отразяващ ставащото на най-голямата сухопътна граница в Европа. История за корупцията, която убива и беззаконията на мутрите в сегашно време.

Как едно престъпление се е случвало всеки ден в продължение на години? Защо не са вярвали, че някой ще посмее да го спре? Вижте цялата истина, разказана от първо лице от хората, разобличили престъпната игра, превърнала се в олицетворение на превзетата от мафията страна.

Припомняме, че преди месеци до редакционния имейл на Искра.бг постъпи информация за схемиизвършвани на ГКПП „Капитан Андреево“. Според данните в писмото схемата може да бъде определена като сред тези на десетилетието, защото държавата е била ощетена, а стотици милиони са потънали в частни джобове.

Схемата е типичен пример за политици и управляващи, които са продали националния интерес, за да се облагодетелстват самите те, както и техни приближени, посочва подателят на писмото.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments