Ивайло Шопски: Общините не могат да се нарадват на епидемията, мила и вълшебна

0
44
Заря
Заря. Снимка: Pixabay

Вече сме у Нова година!

Искам да ви питам оцеляха ли ви кучетата, котките и папагалите? Много съм разтревожен за тях! Да ги водиме ли да им леят куршум?

Когато отнеха ученическите лагери на децата ви, правото им на отдих и спорт, мълчахте!

Не ви смути също, че едни чичковци откраднаха много милиони, които вие сте дали за да ходят децата ви на море и на планина без пари. Медиите ви надъхаха и реагирахте болезнено на пиратките на комшиите, сякаш искат да ви тричат вас, барабар с кучето ви.

Това беше добре дошло за общините, дето още не могат да се нарадват на епидемията мила и вълшебна. Казваш COVID и без да правиш нищо, без да има за какво да те критикуват… так-още едни пари за крадене! Таз вълшебна епидемия даде право на бездарните ви управници да оправдаят всичко. Не им се работи-COVID, не им се мисли-COVID, не им се е получило нещо-COVID! Криза е – COVID! Умре комшията-COVID! Дупки по пътищата-COVID!

Кмет да си ей! Сега като няма заря… так-идеално! И тези пари ще си ги усвоят! Утре медиите като ревнат, че с пътуванията си избивате хиляди насекоми с предния прозорец на автомобилите си и с това обричате хиляди прелетни птици на глад, ще трябва отново да се притесните и да забравите, че у нас сме с най-скъпите в Европа цени на тока, газа, бензина, храните и лекарствата, но пък за сметка на това имаме най-ниските доходи и най-дървени лихви по кредитите!

Забравете, че горим боклука на Европа и дишаме отрови! Забравете и това, че сме най-корумпираната държава! Зарята и COVID са виновни! Не се натъжавайте, ако сте изпукали парите си по празниците и нямате за вноската по кредита, камо ли за ядене, утре ще ви сготвят нещо по телевизията!

И не забравяйте на Йордановден да се откажете от ваденето на кръста, че заради него е отсечено дърво, а и плашите рибата!

Източник: Ивайло Шопски, Facebook

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments