Има задържан за убийството на таксиметровия шофьор в Разград

1
50
Белезници
Снимка: Министерство на вътрешните работи

22-годишен мъж е задържан за убийството на таксиметровия шофьор край Разград. Видео с ареста му беше публикувано от сайта „Разграднюз“. Авторът му е пожелал да остане анонимен. Очаква се по-късно днес полицията и прокуратурата в града да дадат нова информация за арестувания и мотивите му. Към момента се знае, че той не е жител на града.

Смята се, че извършителят е наел таксито след 21 часа, пише „Нова телевизия“. Разследващите разполагат и с кадри, на които за кратко се вижда лицето на предполагаемия извършител. Има и свидетел.

Припомняме, че вчера на пътя между Разград и село Дянково беше открито тялото на 63-годишен таксиметров шофьор. То се е намирало на около 8 метра от автомобила му. Съдебният лекар е установил две прободно-порезни рани от нож в областта на врата.

Абониране
Известие от
guest
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Cloud Mining
25 дни по-рано

The OpusMining is engaged in cloud mining provision while using the technology, developed by the experts in IT and cryptocurrencies field. The main product idea is effective disparate computing resources appliance. We tend to unite investors, including newcomers, on a single platform together. Our customers’ trust is based on obvious evidence: they honestly get their income every day.