Илиян Василев: Корупцията стана официална програма на ГЕРБ!

0
141
Илиян Василев
Илиян Василев. Снимка: Ilian Vassilev, Facebook

Корупцията стана официална програма на ГЕРБ. Това написа в свой анализ в социалната мрежа Facebook Илиян Василев. Той дава за пример Владислав Горанов, който ще бъде водач на листата на предстоящия парламентарен и европейски вот на 9 юни. Публикуваме коментара на Илиян Василев без редакторска намеса:

„Борисов окончателно скъсва атлантическата си фасада с назначаването на Влади Горанов за водач на листа. Лицето на ГЕРБ по Магнитски вече е лице на ГЕРБ – тоест корупцията стана официална програма на ГЕРБ и послание към евроатлантическите ни партньор. Това е и жест към Пеевски – да не се случва самотен в битието си на водач на листа от списъка Магнитски. Идеята е да се покаже, че не им пука от нищо – какво тук значи някакъв Магнитски.

Изобщо Борисов предаде ГЕРБ в управлението на Пеевски, който пък пое по традиционното си про-кремълско русло. Не им стиска да го правят открито, затова ще продължават да се правят словесно на атлантици, но са получили уверение от руснаците, че ако уредят транзита на руския газ, който досега минаваше през Украйна, да мине през България, ги чакат тлъсти пачки.

На този фон измислените скандали срещу Кирил и Лена /ей, много ги е страх от нея, особено ако заеме някаква официална лидерска длъжност/ са просто информационна мъгла, целяща да улесни изпълнението на социологията за разликата от 9 процента и за ДПС втора сила. Докато ви занимават с глупости, Калин Стоянов увеличи заплатите и парите за храна на полицаите, които ще им пазят кражбите на гласове.“

Кирил Петков в Бургас: Пеевски държи прокуратурата и службите, а Борисов му гарантира липсата на реформа

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments