И утре заради ВиК ремонти ще има спирания на водата в части на София

0
404
Вода от чешмата
Вода от чешмата. Снимка: Freepik.com

Утре във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Буйновско ждрело“, вилна зона /в.з./ „Калфин дол“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

  • в.з. „Терасите“, в.з. „Бункера“, в.з. „Малинова долина/Бункера/“ и в.з. „Калфин дол“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Бистришко шосе“ на кръстовището с ул. „Юрушка църква“.

Утре във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Понора“, в.з. Косанин дол се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

  • в.з. „Косанин дол“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Мразовец“ на кръстовището с ул. „Забел“.

На 6 юни заради монтаж на спирателен кран до бл. 4А, кв. „Кремиковци“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района района между:

  • ул. „Княз Борис I“, ул. „Св. Георги Победоносец“, ул. „Белите брези“, ул. „Алея Ален мак“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Алея Горски път“ на кръстовището с ул. „Алея Ален мак“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на номер 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството. „Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Уебсайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Изследване: Всяко трето престъпление в България е пътнотранспортно

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments