Грабеж е причина за убийството край Разград

0
69
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов. Снимка: пресцентър МВР
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов. Снимка: пресцентър МВР

Таксиметровият шофьор, който беше намерен убит на пътя между Разград и село Дянково, е нападнат с цел грабеж, съобщи в парламента вътрешният министър Младен Маринов

„Мотивът е с цел грабеж. Взета е сума от 20 лева, която в последствие извършителят изиграва в казино. Младеж. Малко преди да извърши това убийство, той се е завърнал, бил е в Германия. Няма криминална регистрация. На този етап не можем да кажем дали е бил под въздействие на наркотици, или алкохол, тъй като са назначени съответните експертизи, но като цяло прави впечатление, че все повече се усилва насилието от младежи“.

Таксиметровият шофьор е получил прорезна рана в областта на шията. Най-вероятно заради това той не е успял да задейства паник бутона, излязъл е от пътя и е катастрофирал в крайпътното дърво, обясни вътрешният министър Маринов.

Задържаният за убийството на 63-годишния таксиметров шофьор от Разград е направил пълни самопризнания пред разследващите, предаде Би Ти Ви.

22-годишният мъж ще бъде обвинен в извършването на грабеж, придружен с убийство – престъпление, за което се предвижда ефективна присъда до 20 години или доживотен затвор.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments