Георги Гьоков: БСП също не изгаря от желание да е партньор с „Продължаваме промяната“

0
42
Георги Гьоков
Георги Гьоков. Снимка: БСП

БСП също не изгаря от желание да бъде партньор с „Продължаваме промяната“ /ПП/. Това обяви пред „NOVA“ депутатът то социалистите Георги Гьоков. По този начин той отговори на съпредседателя на ПП Асен Василев, че БСП не е потенциален партньор на неговата политическа сила.

Но в същото време Гьоков подчерта, че трябва да се носи отговорност към страната и хората и това изисква да се водят разговори и да бъдат правени компромиси.

Депутатът е категоричен, че червените няма да позволят на никого да подменя техните ангажименти, поети преди изборите, или да им поставя някакви условия.

И поиска да знае защо ПП не направят крачка назад, за да има редовно правителство, а социалистите трябва да направят такава.

Гьоков разкри, че самият той е бил против това да се удължава действието на бюджета за 2022 година, въпреки че парламентарната група е гласувала положително. Но е надделя мнението на повечето депутати, че е добре да бъде вкаран такъв бюджет, ако служебното правителство продължава да не го прави.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments