Георги Георгиев: Закарайте камионите пред прокуратурата и питайте къде са чувалите с милионите за вашите заплати

0
15
Протест
Снимка: Скрийншот от видео на БОЕЦ

ПРОТЕСТИРАЙТЕ пред прокуратурата!

Уважавам правото на всеки да протестира и отстоява правата си. Такова право имат и работниците в строителните фирми. Има обаче проблем. Те не протестират срещу работодателите си, които са получили милиардите от „държавата“, но парите не са стигнали до работниците. Протестират срещу „държавата“, която не наливала още пари в бездънната каца. Само дето „държавата“ пари няма, това са нашите пари и за всичко гражданите плащаме.

Повече от половин година преписката за „Хемус“ с чувалите изтегелени на каса милиони за пътно строителство са в прокуратурата. И Гешев мълчи и прикрива престъпленията, които водят директно към господарите му. Прокуратурата умишлено покрива това дело, защото то разкрива схемата, по която са източвани нашите пари. И избори идват. И мафията точи зъби за още милиарди.

Помните ли ДжиПиГейт? Вижте в „Биволъ“. Тези също протестират. А катастрофата край Своге, при която заради некачественият ремонт на „ТРЕЙС“ загинаха 20 българи, помните ли? Вижте в сайта на БОЕЦ – България Обединена с Една Цел. Тези също протестират.

А думите на Доган за обръчите от фирми помните ли? Огромна част от големи „пътищарски“ фирми са под контрола на ДПС и ГЕРБ и лично на Борисов и Пеевски. Това е стройно изградена схема за усвояване и източване на милиарди от държавния бюджет и европейските фондове. Схема, която работеше под чадъра на Цацаров и Гешев повече от десетилетие и която превърна мутрите в олигарси с нашите пари.

Корупция в брутални размери и грабеж, който може да бъде сравнен само с грабежа в енергетиката. Милиарди налети в търбусите на пътищарите, а и днес българите пътуват по пътища – убийци, магистрали – убийци, мостове – убийци, тунели – убийци. Защото мафията не гради, мафията краде, лъже и убива. И корупцията убива.

Работниците трябва да си получат заплатите. Затова ги призовавам да протестират пред прокуратурата и офисите на своите работодатели. Да накарат мафията да повърне откраднатите от нас пари и да им плати. Защото ми писна да наливаме милиарди в офшорките на наглите, в къщи в Барселона на любовниците им, в дворци в Дубай, в пачки и кюлчета в чекмеджета и да събираме капачки и левчета за лечение на децата ни.

Закарайте камионите пред прокуратурата и питайте къде са чувалите с милионите за вашите заплати! „БОЕЦ“ ще ви подкрепим.

Източник: Георги Георгиев

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments