Фолк-певецът Наско Терзиев със зрелищна катастрофа в Пловдив

0
622
Катастрофа
Снимка: ОДМВР-Пловдив

Фолк изпълнителят Наско Терзиев е блъснал колата си в уличен стълб в Пловдив. Инцидентът е станал днес при движение по главен булевард, съобщават от “NOVA”.

Управляваният от певеца джип „Нисан“ се  е обърнал атрактивно по таван и е блокирал движението по натоварена отсечка на ул. „Георги Бенев“. Според запознати, причината най-вероятно е хлъзгавата настилка и лошите метеорологични условия в Пловдив, в резултат от които автомобилът е поднесъл.  След катастрофата Терзиев заяви:

„Добре съм. Изпреварвах и колата ми тръгна към него. За да не го ударя, натиснах спирачки и автомобилът поднесе. Докторите ме прегледаха, добре съм.”

Наско Терзиев започва с фолклорна кариера. Впоследствие пее и поп фолк парчета, като зад гърби си има няколко заснети видеоклипа.

През 2009-а година участва в конкурса „Стани попфолк звезда” и се класира на второ място в надпреварата. През 2010-а година Терзиев започва съвместна работа с популярната изпълнителка Ивана и заедно с нея има множество концертни изяви из цялата страна. В началото на 2013-а година влиза в редиците на музикална компания Diapason Records.

На водача е направена проба за алкохол, която се е оказала отрицателна.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments