Евгений Кънев: Фокусът на демократичната общност върху Борисов и Пеевски е да бъдат изолирани!

0
43
Евгений Кънев
Евгений Кънев. Снимка: Evgeni Kanev, Facebook
Анализаторът и икономист Евгений Кънев написа коментар в социалната мрежа Facebook, в който подчерта, че фокусът на демократичната общност върху Бойко Борисов и Делян Пеевски е те да бъдат изолирани от „Продължаваме промяната – Демократична България“. Публикуваме анализа му без редакторска намеса:
 
„Фокусът на демократичната общност върху ББ и ДП е как да бъдат изолирани, стерилизирани, а ако може и извадени от политиката от ПП-ДБ. Надали свестен българин с емоциите си иска нещо друго.
 
Това, което изглежда по-трудно се осмисля е, че става дума не само за депутати, не само за шефове на парламентарни групи, а за партийни лидери с над 100 депутати – които гласуват анблок, каквото им се каже.
 
В допълнение, всяка от тези две партии има по една дъщерна “опозиционна” партия в парламента, с още около 50 депутати, които са там, за да намаляват влиянието на автентичните европейски партии – с денонощна критика, подигравки, скандали и изнасяне на информация за проблеми в ПП-ДБ, явно набавена от службите. И гласуване заедно с ГЕРБ и ДПС, когато се налага.
 
Не на последно място, съдебната система е под техен контрол и всяко нейно решение е обикновено срещу ПП-ДБ, примерно Капитан Андреево, което захранва “приятелския огън”.
 
Като венец – цялата тази информация се поднася по определен начин, формат и интензитет в контролираните национални медии, така че да излезе, че ББ и ДП решават всичко, а ПП-ДБ са некадърници, които нямат гръбнак и са се наредили на софрата.
 
На този фон – всички “демократи” леят гняв към ПП-ДБ: как не ви е срам!
 
Но никой няма да попита ББ и ДП, от които – всички казват – всичко зависи в държавата:
 
“Аджеба, като сте евроатлантици и от вас всичко зависи:
Защо БНР Волгин продължава да лее руска пропаганда всеки ден? “
Кому ето вьiгодно?
 
Ами вместо жал и жлъч по сглобката защо да не гласуваме така, че да няма ПП-ДБ нужда от сглобка?“
Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments