До месец ще бъде възстановена родолюбивата картина върху трафопоста в столичния квартал „Овча купел“ 2

0
389
Картина
Снимка: Facebook

Най-късно до месец ще бъде възстановена картината с велики българи върху трафопост в столичния квартал „Овча Купел“ 2, обещаха от ЧЕЗ. Оттам обясняват още, че в момента се извършва хидроизолация на трафопоста.

„В качеството си на собственик на трафопоста, „ЧЕЗ Разпределение България“ АД има задължение да гарантира сигурността на електрозахранването на клиентите в района през есенно-зимния сезон, а тя ще бъде застрашена без хидроизолацията. Ремонтът на трафопоста ще помогне да се избегнат прекъсванията, породени от дъжд, мъгла и лоши метеорологични условия.“

„ЧЕЗ Разпределение България“ АД има уверението на подизпълнителя на обекта, че е разговарял с художника Иван-Cyborg за възстановяване на рисунките след приключване на ремонтите дейности. За целта там, където ще се рисува, се нанасят специални основи.

Столична община е запозната със случая.

Припомняме, че преди дни в социалната мрежа Facebook беше публикувана снимка, на която се виждаше как двама работници заличават картините на трафопоста. Това предизвика възмущението на десетки потребители.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments