Динко Вълев с две обвинения: Ядосах се, защото мнимият просяк лъжеше стари хора

0
564
Динко Вълев и просяка
Динко Вълев и просяка. Снимка: Скрийншот от видео

Полицията в Несебър задържа за 72 часа бизнесмена от Ямбол Динко Вълев, след като в събота вечерта той публикува клип, на който се вижда как удря шамар на представящ се за инвалид мъж. Това е същият мним инвалид, за който ви разказахме миналата седмица, че опитва да проси не само пари, но и милост, като демонстрира, че е с една ръка.

В събота привечер човекът вече е бил в друга роля – на мъж с ампутирани крака, в инвалидна количка. Именно това предизвикало гнева на Динко Вълев. 36-годишният мъж беше арестуван на 6 август от полицията в Несебър. Причината е разпространен видеоклип в социалните мрежи, на който се вижда как той удря просещ мъж, представящ се за инвалид. Насилието се случва на входа на хипермаркет в село Равда.

На влизане в съдебната зала Динко заяви, че съжалява за случилото се. Ядосал се обаче, защото мнимият просяк лъжел стари хора. Адвокатът на Вълев представи две медицински експертизи, като заяви, че клиентът му има сериозни здравословни проблеми.

Преди по-малко от година му е предписана специална диета и контрол от кардиолог. Сред мотивите за исканата от защитника му по-лека мярка бе и това, че той е баща на две деца, живее на семейни начала с приятелката си от няколко години и е управител на фирма.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments