Деца и родители играха заедно зумба, футбол, тенис на маса и баскетбол в Горна Оряховица

0
48
Спортен ден в Горна Оряховица
Спортен ден. Снимка: Община Горна Оряховица

Община Горна Оряховица се включи Световния ден на предизвикателството, организиран в събота, 18 май, по инициатива на Българска федерация спорт за всички.

Проявата е част от Националната програма за физическа активност и развитие на българското население и се проведе с финансовата подкрепа на Министерството на младежта и спорта.

Много жители от различни възрасти и цели семейства спортуваха заедно в парк „Детски кът“ в съботния ден. Много забавни занимания, музика, зумба, футбол, тенис на маса, баскетбол и волейбол бяха осигурени за всички, включили се в предизвикателството.

В спортния празник участваха и представители на Баскетболен клуб „Локомотив“, ОФК „Локомотив“, СК тенис на маса „Локомотив – 50“, Волейболен клуб „Импулс“, СК ветерани спортисти “Локомотив 2004“ , спортен център „Блуминг“ и много деца с техните родители отбелязаха Световния ден на предизвикателството, като спортуваха активно. Имаше участници във всяка възрастова група – от тъкмо проходили деца, играещи на малки баскетболни кошове до възрастни хора, които правиха гимнастика за здраве.

Спортният куб на ветераните спортисти „Локомотив 2004“ представи своето съчетание „Всичко е наред“, с което участват в състезания и представят Горна Оряховица. Събитието бе посветено и на 17 май – Ден на българския спорт. Всички участници получиха награди от Българска федерация спорт за всички и от Община Горна Оряховица.

Цвета Галунова: Българската музика трябва да звучи повече в националния ефир

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments