Чалга заведение тормози граждани

0
909
Снимка: Google Maps
Снимка: Google Maps

Бургазлия, живеещ на ул. „Цар Иван Шишман“, сигнализира, че тормозът, на който са подложени той и съседите му, продължава за поредна година. Причината е нощно чалга заведение, разположено на същата улица.

Чалга заведение тормози граждани
Чалга заведение тормози граждани

Заведението се намира в центъра на град Бургас. Собственост е на известен местен бизнесмен и според живущите наблизо това е една от причините да продължава да работи необезпокоявано.

В ранните часове на събота и неделя силната музика, скандалите между посетителите, а понякога и сбиванията, били нещо нормално. Проблемът е, че потърпевши са обикновените хора, които са длъжни да търпят, освен всичко изброено, повредите по автомобилите, боклуците и притесненията, че в утрешния ден може и по-зле да стане.

Пострадалите питат защо Общината не предприема мерки срещу това заведение, докога ще са принудени да търпят този развъдник на безнаказаност. Питат и докога децата им ще се будят нощем, стресирани от силно подобие на музика, наречено чалга, от викове на пияни и от шума на счупени предмети.

Подателят на сигнала се обръща към Община Бургас с въпроса:

„Общината не иска или не може да се справи с проблема, или е зависима по някакъв начин и съответно не желае да се произнесе в полза на бургазлии?“

Очакваме и вашите сигнали на iskra@iskra.bg

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments